Μάλλιου Φανή
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε

Ένα όμορφο χαμόγελο είναι μόνο ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της ορθοδοντικής θεραπείας.


Οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν ότι τα δόντια που είναι όμορφα διατεταγμένα, τα ίσια δόντια φαίνονται πολύ όμορφα και φτιάχνουν ένα χαμόγελο που σας δίνει την αυτοπεποίθηση να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλά. Αν τα δόντια σας είναι στραβά, η ορθοδοντική θεραπεία ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε για να αποκτήσετε ένα χαμόγελο που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση! Το πλεονέκτημα να έχει κανείς ίσια δόντια ξεπερνάει τα όρια της καλής εμφάνισης. Πέρα από την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σας και από το γεγονός ότι σας βοηθάει να αισθάνεστε οι ίδιοι καλύτερα για τον εαυτό σας, μια σωστή σύγκλειση των δοντιών συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της στοματικής σας υγείας που μπορεί να επηρεάσει συνολικά την υγεία και την ευεξία σας.

θα Πρέπει να Χρησιμοποιώ το Οδοντικό Νήμα;
Η χρήση οδοντικού νήματος είναι σημαντικότερη παρά ποτέ όταν φοράτε ορθοδοντικά μηχανήματα. Ο ορθοδοντικός σας ή ο φαρμακοποιός σας μπορούν να σας προμηθεύσουν με μια αγκύλη μέσα από την οποία μπορεί το νήμα να περνάει ανάμεσα στα δόντια και σ' αυτές τις συνθήκες. Ζητείστε από τον ορθοδοντικό σας να σας δείξει πώς να το χρησιμοποιείτε και θα βρίσκεστε καθ' οδόν προς ένα υγιές και αστραφτερό χαμόγελο.
Μια Τελευταία Λέξη
Η ορθοδοντική θεραπεία αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση στον εαυτό σας. Η προσπάθεια που θα καταβάλετε σε συνεργασία με τον ορθοδοντικό σας να ακολουθήσετε τις οδηγίες του για τη φροντίδα των ορθοδοντικών μηχανημάτων και των δοντιών σας θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα αποτελέσματα που μετά θα εκτιμάτε για πολλά πολλά χρόνια.