Μάλλιου Φανή
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Η γιατρός ήταν ευχάριστη, εντόπισε το πρόβλημα κ γω ανακουφιστηκα από τον πόνο. Οι τιμές είναι προσι..
0,00€
text_tax 0,00€

 

 

 

Υγεία σημαίνει αρχικά πρόληψη και κατόπιν αποκατάσταση της στοματικής κοιλότητας, έτσι ώστε να διατηρείται σε άριστη κατάσταση από τη μικρή ηλικία ως τις μεγαλύτερες. Φροντίδα σημαίνει την κατάργηση των παραδοσιακών σχέσεων "ιατρού -ασθενούς" και την οικοδόμηση στη θέση τους ανθρώπινων και φιλικών σχέσεων.

 

Σημαίνει η επίσκεψη σας να αρχίζει με ευχάριστη διάθεση και να τελειώνει με ανακούφιση και ικανοποίηση. Αισθητική σημαίνει ότι, η υγεία και η φροντίδα του στόματος καταλήγουν να έχουν εμφανή αισθητικά αποτελέσματα. Χαρίζοντας ένα ωραίο χαμόγελο στον κόσμο, τον κάνουμε ομορφότερο!

Στο ιατρείο μας αντιμετωπίζουμε περιστατικά που αφορούν όλο το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής, με γνώμονα πάντα την προσφορά της καλύτερης δυνατής θεραπείας σε κάθε ασθενή. Επιδιώκουμε πάντα τη χρησιμοποίηση σύγχρονων τεχνικών και υλικών παρακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου μας, αλλά δεν προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε τον ασθενή με υψηλού κόστους θεραπείες χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα,αλλά επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες και τη σωστή και ίσως πιο οικονομική θεραπεία.

Η Dental Clinic βρίσκεται στην Λεωφ. Γαλατσίου 104.

Εάν είστε φοβισμένοι ή αισθάνεστε άσχημα με το χαμόγελο σας, σας ενημερώνουμε πως υπάρχει ελπίδα! Η αισθητική οδοντιατρική είναι η βασική ειδικότητα μας.

 Στην οδοντιατρική μας κλινική παρέχουμε οδοντιατρική μέριμνα σε ένα ευπρόσδεκτο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον που προσπαθεί να καλύψει τις υψηλές σας απαιτήσεις, αναφορικά με το αισθητικό αποτέλεσμα και την άριστη στοματική υγιεινή.
Για τον σκοπό αυτό ενημερωνόμαστε διαρκώς και χρησιμοποιούμε υλικά και μηχανήματα τελευταίας γενιάς.

Παράλληλα διαθέτουμε τον πλέον καινοτόμο οδοντιατρικό εξοπλισμό (συσκευή οζονοθεραπείας, ασύρματη ενδοστοματική κάμερα, χειρουργική αναρρόφηση, ασύρματο φωτοπολυμερισμό τύπου LED, σύστημα υπερήχων, ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού ακρορριζίου, μειωτική χειρολαβή, συσκευή ερμητικής πλήρωσης και έμφραξης ριζικών σωλήνων, συσκευή ψηφιακή οπισθοφατνιακών ακτινογραφιών,συσκευη σοδοβόλης,συσκευή λεύκανσης δοντιών με Lazer, οθόνες LCD, αυτόκαυστο, κλίβανο κλπ) ώστε να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις δυνατότητες της σύγχρονης οδοντιατρικής.

Η βασική μας φιλοσοφία, είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Γνωρίζουμε ότι το χαμόγελο είναι το πρώτο που παρατηρούν οι άνθρωποι γύρω μας. Σε περίπτωση που αισθάνεστε άβολα με το δικό σας, εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα το μετατρέψουμε στο χαμόγελο των ονείρων σας.

Στόχος μας, να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο, το οποίο θα διατηρήσετε για όλη σας τη ζωή.

Τα οδοντικά εμφυτεύματα έχουν αποδειχθεί η πλέον προηγμένη και αξιόπιστη θεραπεία για  την αντικατάσταση των χαμένων δοντιών. Στις περισσότερες περιπτώσεις πλέον..

Κανένα πρόβλημα εάν πρόκειται για έναν γάμο, μια συνέντευξη εργασίας, ή απλά για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας,εάν θέλετε τα πιο λευκά δόντια και ένα όμορφο χαμόγελο.

Το χαμόγελό σας είναι το σημαντικότερο προσόν σας. Ένα φιλικό χαμόγελο εκπέμπει ζεστασιά και άνεση, ενώ ένα όμορφο χαμόγελο αποπνέει αυτοπεποίθηση.

 

Η πρώτη σας οδοντιατρική επίσκεψη

Η διαγνωστική επίσκεψη περιλαμβάνει :

Ενήλικες :

  • την λήψη ενός πλήρους Ιατρικού και Οδοντιατρικού ιστορικού
  • τον κλινικό έλεγχο της στοματικής σας κοιλότητας
  • συζήτηση μαζί σας για τις προσωπικές σας ανάγκες, έτσι ώστε να προχωρήσουμε στο πλέον κατάλληλο πλάνο θεραπείας
  • σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, θα κάνετε μια ψηφιακή ακτινογραφία
  • σε περίπτωση πονόδοντου, η θεραπεία θα ξεκινήσει άμεσα με απόλυτη προτεραιότητα ως προς το πλάνο θεραπείας που έχουμε συμφωνήσει


Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης – θεραπείας, θα συζητήσουμε για τις εναλλακτικές λύσεις αποκατάστασης και θα σας δοθεί ένα γενικό σχέδιο θεραπείας όπως και το απαιτούμενο κόστος της θεραπείας αυτής

Παιδιά :

Στόχος μας είναι η οδοντιατρική τους επίσκεψη να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη

Πιο αναλυτικά :

  • Λαμβάνουμε από τους γονείς ένα οδοντιατρικό ιστορικό και προχωρούμε σε κλινικό έλεγχο της στοματικής κοιλότητας του παιδιού.
  • Σε περίπτωση που χρειαστεί, θα προβούμε σε προληπτικές εμφράξεις ή σε φθορίωση των δοντιών του.
  • Τέλος, θα δώσουμε συμβουλές στο παιδί και στους γονείς, για τις σωστές διατροφικές συνήθειες που πρέπει να αποκτήσουν, όπως και για τον τρόπο χρήσης της οδοντόβουρτσας, έτσι ώστε τα παιδιά να διατηρούν άριστη στοματική υγεία.
Πολύ καλή οδοντίατρος, φιλικό περιβάλλον και ειδική για τα παιδιά
- Λένα
Η Φανή είναι η καλύτερη οδοντίατρος και είναι πολύ εξελίξιμη
- Έλενα