Μάλλιου Φανή
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Υαλουρονικό οξύ - Σφιχτή επιδερμίδα

Υαλουρονικό οξύ - Σφιχτή επιδερμίδα


Με το υαλουρονικό οξύ «γεμίζονται» οι ρυτίδες του προσώπου (ρινοχειλικά και ρυτίδες καπνιστού), χρησιμοποιείται στα χείλη για τον τονισμό του περιγράμματος ή για την αύξηση του όγκου τους και στην αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και της περιοχής του πηγουνιού.
Τεχνική
Αραιωμένο χρησιμοποιείται για ενυδάτωση με την τεχνική της «μεσοθεραπείας» προσώπου (mesolifting), πιθανώς συνδυασμένο με πολυβιταμίνες.
Τέλος, το συμπεριλαμβάνουν πολλές αντιγηραντικές και αντιρρυτιδικές κρέμες, αφού βελτιώνει την εκτατικότητα, την πλαστικότητα, την ελαστικότητα και τον τόνο του δέρματος.
Τι είναι
Τι είναι το υαλουρονικό οξύ; Είναι συστατικό του δέρματος το οποίο, όμως, με το πέρασμα των χρόνων εκφυλίζεται με αποτέλεσμα το πρόσωπό μας να χάνει την σφριγηλή του όψη και να χαλαρώνει. Στο ιατρείο χρησιμοποιείται για να δώσει όλα αυτά τα χαμένα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό μας, γεμίζοντας όχι μόνο τοπικά τις ρυτίδες αλλά και το συνολικό περίγραμμα του προσώπου.
Αλλεργίες
Ακόμη, επειδή το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι το ίδιο που υπάρχει στον οργανισμό μας και η εμφάνιση αλλεργίας στη χορήγησή του είναι σπάνια. Μάλιστα, το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται ήδη, εδώ και χρόνια, στην ορθοπαιδική.
Πόσες φορές, πόσο συχνά;
Διαρκεί γύρω στους 18 μήνες και προσφέρει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Μετά από 18 μήνες είναι απαραίτητο να το επαναλάβεις;
Είναι μόνιμο;
Συνήθως επαναλαμβάνεται και είναι σωστό να γίνει έτσι γιατί με αυτό τον τρόπο διατηρείς το αποτέλεσμα που είχες ήδη αποκτήσει πριν από 18 μήνες που το έκανες.
Από ποια ηλικία μπορείς να το κάνεις;
Από 40 και πάνω, ειδικότερα για γυναίκες που έχουν κάνει πολλές δίαιτες ή έχουν γυμναστεί πάρα πολύ. Το βασικότερο το οποίο επιτυγχάνει είναι όγκο στο πρόσωπο και σφρίγος και δεν έχει κανένα απολύτως μειονέκτημα αρκεί να γίνει με σωστή χρήση.
Είναι τοξικό;
Σε καμία περίπτωση! Παράγεται με βιοσύνθεση και δεν έχει ζωική προέλευση, άρα αποκλείεται η μετάδοση μέσω αυτού ασθενειών από άλλα είδη. Είναι βιολογικό υλικό που βρίσκεται στο δέρμα των ανθρώπων και μειώνεται με τον χρόνο.